Menu Sluiten

Ken je Wis&Vis?

Wisenvis.nl is een website over talentontwikkeling en levenskunst voor kinderen van 4-7 jaar. De site gaat over bewustwording van je talent, groei, zelfvertrouwen ontwikkelen en ‘in je kracht staan’. Je vindt hier lesmaterialen, gesprekskaartjes en posters om te downloaden. Ook vind je achtergrondinformatie over talentontwikkeling en levenskunst voor kinderen.

Wis&Vis vinden talentontwikkeling van kinderen erg belangrijk en willen dat hun boeken en lesmaterialen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom zijn alle materialen op de site GRATIS!

Maar wat is talent eigenlijk? Daarover lees je hier meer.

Maak kennis met Wis&Vis, hun vriendjes en familie

Wis en Vis zijn vriendjes en beleven veel avonturen samen. Ga je mee op avontuur?

Ken je Wis? Wis is een uil. Hij kijkt lekker om zich heen naar wat er allemaal gebeurt. Wis houdt van rust. Hij is soms ook een beetje voorzichtig. Voordat hij iets doet, denk hij goed over de dingen na. Wis houdt van NADENKEN, dat is zijn TALENT.

En ken je Vis? Vis is een vis. Vis houdt van dingen DOEN. Hup! Lekker aan de slag. Hij begint meteen! Vis houdt van lekker veel drukte om zich heen. Gezellig! Vis houdt van vissen en klussen, dat is zijn TALENT.

Ken je Siss? Siss is een slang en altijd in voor een ssssspelletje of grapje. Verssstopperte, tikkertje of ssschaken. Siss is van de partij.

Ken je Tante Kiss? Ze woont lekker in de natuur. Wis&Vis gaan vaak bij haar logeren: slootje springen, hutten bouwen en marshmallows roosteren. Tante Kiss moet vaak mee op avontuur met Wis&Vis. Ze probeert zelf niet al te vies thuis te komen. Of dat ook lukt…. lees je in de verhalen van Wis&Vis.