Menu Sluiten

Boeken

Van Wis&Vis verschenen twee prentenboeken en een e-book.

Wis&Vis Oost West Thuis Best – een verhaal over wonen, doen wat bij je past en dankbaar zijn

Wis woont in een gezellige, dikke, oude boom. Vis woont in een mooi groot huis. Maar ze zijn niet tevreden. Ze zijn zelfs een beetje jaloers op elkaar. Ze willen ruilen van huis en boom. Als dat maar goed gaat…

Heb je het verhaal uit? Dan staan achter in het boek tips en ideeën om te doen, te maken en te bespreken naar aanleiding van het verhaal.

De thema’s die in het boek naar voren komen zijn onder andere: dankbaar zijn, jaloers zijn, talent en doen wat bij je past.

Naar aanleiding van het boek zijn lessen, tips en ideeën ontwikkeld die gratis te downloaden zijn. Bekijk hieronder enkele pagina’s uit het boek.

Je bestelt het boek via de webshop van de YellowFlowAcademy

Wis & Vis bouwen een hut – een verhaal over het ontdekken van je talent

Wis&Vis zijn vriendjes en bouwen een hut. Ze kunnen dit niet alleen, maar samen wel! Op deze manier ontdekken ze hun talent en hoe ze dit kunnen gebruiken.

Heb je het verhaal uit? Dan staan achter in het boek tips en ideeën om te doen, te maken en te bespreken naar aanleiding van het verhaal. Wie weet ontdek je nog een nieuw talent van jezelf!

De thema’s die in het boek naar voren komen zijn onder andere: talent, vriendschap, filosofie, bouwen en samenwerken.

Naar aanleiding van het boek zijn lessen, tips en ideeën ontwikkeld die op deze website gratis te downloaden zijn. Bekijk hieronder enkele pagina’s uit het boek.

Sorry, dit boek is tijdelijk niet leverbaar 🙁

Wis & Vis – alles is anderseen verhaal over Corona

Dit is een interactief  prentenboek voor kinderen van 4-8 jaar. Het boek is bedoeld om samen te lezen en het gesprek aan de gaan met kinderen, in en over deze coronatijd.

Sommige kinderen maken zich zorgen. Sommige kinderen slapen slecht. Sommige kinderen zijn sneller boos. Sommige kinderen vinden het heerlijk ‘chill’ thuis.

Wis en Vis maken zich soms ook zorgen, zijn soms ook snel boos, maar vinden het soms ook ‘chill’  thuis. Je leest het in dit verhaal. Aan het eind van elke pagina staan vragen en suggesties om met kinderen te bespreken.

Download het e-book! En bekijk het op je tablet, computer of op een ander scherm. Denk je: ‘Nee hè, niet weer een scherm!’, print het boek dan uit. Nietje erin, of touwtje erdoor en je hebt een heus boek!